}

Pages

08 de març 2008

Enviat per enric  |  3 comentaris




Davant fets tan terribles com ho ha estat avui el de l’assassinat, a sang freda, d’Isaías Carrasco, fem nostre aquell vers pertanyent al llibre Cementiri de Sinera, de Salvador Espriu:

"Ara he de callar, que no tinc prou força contra tant de mal."

12:17 a. m. Compartiu a:
Continueu llegint...

3 comentaris:

  1. Bon dia,

    Em decideixo a escriure aquest comentari precissament en aquest post perque veig que sou unes persones sensibles, com salta a la vista. (jo també estic extremadament impactada per aquest desgraciat esdeveniment i la seva implicació política)
    Fa molt poc vaig aterrar en aquest món dels blogs i vaig ensopegar amb aquest grupet (o potser grupàs) del que formeu part dels blogs dedicats a la cuina. De seguida vaig comprovar que hi ha molt de talent i nivell, però això no m'ha impedit d'inagurar el meu propi espai dedicat a aquesta afició comuna. Espero amb el temps arribar a aprendre moltes coses de tots vosaltres. Una cordial salutació.

    ResponElimina
  2. Plugim de sal:

    T'agraïm moltíssim el teu comentari i que hagis triat, precisament, aquesta entrada per fer-te conèixer.

    Et desitgem el millor com a blocaire, i pots tenir la seguretat que et vindrem a visitar tot sovint.

    De tota manera, el link al teu bloc ens diu que no existeix. Suposem que deu ser algun error que, quan el tinguis solucionat, ja ens ho faràs saber.

    Una braçada.

    ResponElimina
  3. Moltes gracies pel vostre comentari. La veritat és molt reconfortant veure que en aquest mitjà aparentment tan fred pots trobar molta escalfor.

    ResponElimina

Gràcies!
L'equip de Samfaina d'Arts

Visitants

dies online
entrades
comentaris

L'arxiu del blog

back to top