}

Pages

10 de juny 2008

MEME CUINAR ÉS SENZILL

Enviat per enric  |  94 comentaris





Actualització (17-VII-08)

Els amics blocaires que encara no tingueu bloc podeu enviar les vostres receptes amb la corresponent fotografia a un d’aquests dos e-mails:

enricbaye@gmail.com

josepcolet@gigamail.cat

i les vostres receptes seran publicades al bloc que han creat especialment per a aquest efecte en Josep i la Glòria, d’El Cafè de nit, amb el nom de EL BLOC DELS SENSE BLOC.

Actualització (09-VII-08):

Com que tampoc vindrà d'aquí, el fet d'haver rebut uns quants correus dient-nos que s'han enterat massa tard per participar en aquest meme, creiem que ampliar el termini d'admissió de receptes fins al dia 31 d'aquest mes de juliol farà que hi pugui haver més participació. Això sí: No hi haurà cap més ampliació, eh?

Benvolguts:

Tant en els posts que escriuen molts dels blocaires gastronòmics, així com en els diferents comentaris que hi reben, s'hi observa que som molts i molts els que hem utilitzat el llibre Cuinar és senzill (Cocinar es fácil, en l'edició en castellà), de la cuinera i professora de cuina Montserat Seguí de Queralt, tant per fer les nostres primeres i tímides passes per posar-nos davant els fogons casolans, com per quan hem tingut ja el valor i la confiança suficients d'embrancar-nos a l'hora de fer receptes més complexes.

Cuinar és senzill és tot un clàssic, ja que fa més de trenta anys des de la seva primera edició, i les receptes, totes elles comprovades i explicades de forma clara, sense utilitzar mots aliens i entrevessats propis de professionals, ni ingredients estranys a la nostra cuina, són, a més a més, vigents avui en dia al cent per cent.

És per tot això que, a partir d'un comentari enviat al bloc Cafè de nit, es va suggerir la idea de fer un MEME dedicat a la Montserrat Seguí i a aquest llibre que tant ens ha ajudat, on tothom que hi vulgui participar haurà de penjar al seu bloc una de les receptes que figuren en el llibre, amb la corresponent fotografia, deixant constància que és per participar en el MEME Cuinar és senzill, i enviar a aquest post un comentari on hi figuri l'enllaç al seu bloc.

Per tal que el MEME no s'eternitzi, el darrer dia per enviar les receptes serà el proper 11 de juliol.

Un cop rebudes totes les receptes dels qui hi hagiu volgut participar, es pot intentar fer un llibre en format PDF, ja bé sigui per tenir-lo a l'ordinador o, qui així ho desitgi, fer-se'l imprimir i relligar per tenir-lo com a record físic i, fins i tot, per exemple, si ens anem trobant o coneixent algun dia, ens els podrem anar signant els uns als altres, perquè nosaltres en serem els autors.

Però d'això ja en parlarem més endavant, ja que tot dependrà de l'èxit que tingui aquest MEME.

Què?… Ens animem?… Vinga, va! Comenceu a pensar, a fer, i a enviar les vostres receptes!

Podeu anunciar aquesta convocatòria penjant aquest logo al vostre bloc si copieu l'enllaç d'aquí sota:



Totes aquelles persones que vulgueu participar en aquest MEME però que no tingueu bloc, podeu fer-ho posant-vos d’acord amb algú que sí que en tingui i publicar les vostres receptes al seu, de bloc. Per descomptat que, aquí, a Samfaina d’Arts, si hi envieu les vostres receptes i fotografies via mail (enricbaye@gmail.com) hi tindran el "post" corresponent, i no cal dir tampoc que les receptes poden estar redactades en la llengua amb què us sigui més còmode escriure.

Tant la Glòria com jo volem agrair infinitament a en Josep Manuel Castel la seva valuosíssima i entusiasta col·laboració en aquest bloc, ja que a ell li devem el disseny i és qui sempre ens resòl tots els problemes tècnics.

Han publicat la seva col·laboració:

Manel, de Cuinar és generós
Eva, d'El cullerot festuc (I) - (II) - (III)
Glòria, d'El cafè de nit (I) - (II) - (III)
Carme, de Cocina con sabor

Francesc, de A la taula i al llit...
Ester, de Cuinar per fer feliç (I) - (II) - (III)

Tere, de Boston 1955

Mª Jesús, de Sabores dulces
Xaro, de Cuinetes (I) - (II)
Txell i Kike, de La cuina vermella

Gemma, de La cuina de casa
Núria, de CocinArt (I) - (II) - (III) - (IV)
Manduca, de De La Habana vino un barco cargado de...

Ramon, d'El bloc dels sense bloc (I) - (II)
Eva Urbano, d'El bloc dels sense bloc (I) - (II)
Josep Bayé, d'El bloc dels sense bloc (I) - (II) - (III) - (IV) - (V) - (VI) - (VII)
Enric, de Samfaina d'Arts (I) - (II)
- (III)
Maria, d'El bloc dels sense bloc

Anna Moreno, d'El bloc dels sense bloc

8:42 p. m. Compartiu a:
Continueu llegint...

94 comentaris:

  1. Enric!!! Compteu amb mi!!!...Ara a pensar quina recepta hem de fer...quina feinada...com que totes son bones!!!...Gran idea això de fer un pdf, jo per això ni idea de com es fa! :(
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  2. D'això se'n diu ser ràpida, Eva! Tot just acabo de publicar el "post" (encara hi feia alguna modificació), i ja hi veig la teva resposta. Esperem que s'animi força gent com tu! Un petó, guapíssima!

    ResponElimina
  3. Em sembla una bona idea, llàstima que jo aquest llibre no el tinc, ja ho sé, no té perdó, algun dia potser caurà.
    Compteu am el meu ajut pel que calgui
    Ester

    ResponElimina
  4. Molt bé, ara la tasca difícil de triar. Hi ha tantes receptes bones... Doncs, au!, a posar fil a l'agulla.

    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Bona pensada! Si m'arriba el llibre abans del dia que hi ha marcat i, si les seues receptes són tan senzilles, igual m'hi atrevesc i hi participe. Encara que no sé com m'eixirà que, "qui pasta i ven, de tot se li contén". Salutacions

    ResponElimina
  6. Olé, olé! També hi participem (tot i que al bloc ja n'hem penjat alguna). Som-hi doncs, mans a l'obra! Molt bona pensada, com totes les que tens!
    Petons vermells!

    ResponElimina
  7. Va!, que això s'anima!!! Penseu que tenim tot un mes, o sigui que hi ha temps de sobra!

    Ester: I tant que té perdó, dona! :)) De tota manera, la dolça Gemma es va oferir a qui hi volgués participar i que no tingués el llibre a escanejar-li qualsevol recepta del llibre i enviar-li en format PDF.

    Gràcies pel teu oferiment a ajudar amb el que calgui!

    Glòria: Que amb les receptes de la Seguí hi tens la mà trencada, i de ben segur que ens sorprendràs.

    Francesc: Quina il·lusió em faria que la primera recepta que pengessis al teu bloc fos per aquest "meme"!

    Parella: Aquest cop el que es tornarà vermell seré jo si em tireu, com diria en Francesc, eixes floretes.

    ResponElimina
  8. M'apunto al MEME!!!!!! Avui mateix trio la recepta :)

    Ester, digue'm l'estil de recepta que vols: 1r plat, 2n plat, postres, carn, peix, arròs, pasta, fred, calent, sopa.... Jo te'n faig una llisteta i la que vulguis te la passo en un pdf, què et sembla?

    Francesc, et dic el mateix que a l'Ester, si no t'arriba el llibre a temps, t'envio una recepta en pdf, que aquí no s'escapa ningú de participar!

    Per cert, Enric, que el Francesc ja té penjada alguna recepta seva, eh? Poques (massa poques!) però alguna té ;)

    Ah! I jo també vull agrair al vostre amic el disseny, ha quedat un logo xulíssim!

    ResponElimina
  9. Gemma, ets el súmmum de l'efectivitat, i de l'afectivitat, val a dir-ho!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Si puc us envio una recepta...casualment , jo vaig cada dilluns a classes de cuina a l'escola de cuina Montserrat Seguí!!! ,,,,i ben bé totes les receptes que fem tenen com a base el llibre de la mare de la Marta(directora i professora de l'escola), però una mica més actualitzades!!!...estic aprenent moltes coses!!!
    ja tinc ganes de veure el document que surti d'aquesta iniciativa.

    ResponElimina
  11. Gràcies Gemma ,ja te'n diré alguna cosa, potser l'aconsegueixo abans i m'animo. ara mateix estic una mica liada mab le final de curs
    Ester

    ResponElimina
  12. Ostres, us he deixa un missatge i no sé on ha anat. Deia que em sembla un meme preciós, que llàstima de no tenir el llibre, i que espero amb candeletes el pdf!

    ResponElimina
  13. No tinc blog però també faig servir molt aquest llibre i justament diumenge vaig fer una recepta, la puc publicar sense tenir blog?

    Eva

    ResponElimina
  14. Hola!! Avui m'he comprat el llibre! M'apunto al MEME, em fa molta il·lusió, aviam si trobo alguna recepta lleugereta.. totes fan tan bona pinta!!

    ResponElimina
  15. Ostres, felicitats per la iniciativa. Tot i que honestament no em veig amb cor per penjar cap recepta (m'estimo més anar picant de tot arreu)posaré l'enllaç al meu bloc per afegir-me a la convocatòria i donar-li suport.
    Bon Mem!!!

    ResponElimina
  16. M'agrada aquesta iniciativa, jo també m'apunto!

    És la primera vegada que participo en una cosa així, i que millor que fer-ho amb una recepta de la Montserrat Seguí :)

    Petons,

    Carme

    ResponElimina
  17. A tots els que heu penjat als vostre blocs el “link” a la convocatòria, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

    Carme: Serà un plaer rebre una recepta d’una alumna de l’Escola de la Montserrat Seguí, i encara que no tinguis bloc, pots llegir que a la convocatòria s’hi ha afegit com es pot fer perquè hi pugui participar tothom que ho vulgui.

    Va, Ester i Mar!, que la Gemma i la Glòria, amb l’entusiasme que les caracteritza donen tota mena de facilitats perquè tothom pugui accedir al llibre en qüestió!

    Pebbles: Com deia més amunt, tot són facilitats perquè tothom hi pugui participar. KAREMOS UNA RECEPTA TEVA!!! :))

    Elisabeth: De ben segur que en trobaràs, no una, no..., sinó moltes, de receptes per estrenar-te amb aquest llibre.

    Dèlfica: Gràcies pel teu suport! Deixa’m dir-te, però, que fas unes magnífiques fotografies (aquella del teu “querubí” llegint sembla talment de professional), i de ben segur que en aquest llibre hi trobaràs alguna recepta que t’animaràs a fer, i si no el tens, la dolça Gemma de “La cuina de casa” s’ha ofert per enviar-ne a qui vulgui unes quantes amb format PDF. Va… Anima’t!

    Gràcies pel suport, Carme, i celebro que t’hagi engrescat la idea. He donat un cop d’ull al teu bloc i, pel poc que he vist (ja me’l miraré amb més tranquil·litat), de ben segur que, com diria la Cristina de “Vida culinària”, ens deixaràs “épatés”.

    ResponElimina
  18. Ei, Gemma, si m'envies alguna recepta, m'hi apunte de seguida, però pensa que sóc bastant novell en això de la cuina blocaire! Quina il·lu! Graaaacies!!! Besades per a tots/es artistes blocaires!

    ResponElimina
  19. m'hi apunto!
    casualment, avui mateix he fet un conill amb conyat del llibre de la montse seguí que feia anys que no feia, per tant us l'enviaré de seguida.

    ResponElimina
  20. Hola, Manel:

    Has estat el primer a l'hora de triar un plat -per cert, un d'aquells que gairebé mai fallen quan ve el meu pare, que és un ocellet menjat, a dinar a casa- i amb el teu comentari es pot ben dir que això ja comença a agafar embranzida!

    ResponElimina
  21. Manel: Ara veig que potser no m'he acabat d'expressar prou bé. Volia dir que al meu pare, que és de molt poca vida, amb aquest conill fins i tot hi suca pa! :))

    ResponElimina
  22. Bé, quina coincidencia, el plat que vaig fer diumenge de la Montserrat Seguí va ser el conill amb conyac, bé ja que el Manel ha dit que el publicarà buscaré un altre.

    Petonets,
    Eva

    ResponElimina
  23. Francesc i tots els interessats: he penjat l'índex de "Cuinar és senzill" per tal que pogueu triar la recepta. Si em dieu quina voleu, us l'envio per mail escanejada, ok?
    Índex

    ResponElimina
  24. Pebbles: De ben segur que en trobaràs moltes més!

    Gemma: A part de (...) (...) i (...) deixa'm dir-te que ets un "crack"!

    ResponElimina
  25. enric,
    tal i com us vaig anunciar, avui publico la recepta del conill amb conyac, en aquesta adreça:

    http://cuinagenerosa.blogspot.com/2008/06/conill-amb-conyac.html

    felicitats per la iniciativa i espero que tindrà molt d'èxit.
    fins aviat!

    ResponElimina
  26. L'he anat a veure de seguida, i creu-me que no podia ser un millor inici. L'enhorabona, Manel.

    ResponElimina
  27. Enric! Ja he publicat uan reepta pel MEME!!!...Espero que us agradi...i espero poder participar amb alguna recepta més! ;)
    Poso enllaç!
    Petunets,
    Eva

    http://elcullerotfestuc.blogspot.com/2008_06_01_archive.html#3882564816382035855

    ResponElimina
  28. Fantàstic, Eva! Vaig immediatament cap al teu bloc!!!

    ResponElimina
  29. Enric,

    Ja he penjat la recepta del MEME. Aquest és l'enllaç:

    http://elcafedenit.blogspot.com/2008/06/nec-amb-peres.html

    A veure si en poso alguna altra.

    Fins aviat

    ResponElimina
  30. Hola Nois! Acabo de veure la proposta del MEME...no tinc el llibre però m'espavilo per fer-ne alguna recepta!

    petonets!

    ResponElimina
  31. Ja he fet la recepta del MEME de la Montserrat Seguí. Aquest és l'enllaç:

    http://cocinaconsabor.blogspot.com/2008/06/pastel-de-frankfurt.html

    Espero que us agradi!!!

    Carme

    ResponElimina
  32. Òndia, quina "il·lu", Glòria i Carme!!! Entro al bloc i em trobo les comunicacions del "deber cumplido" de dues en dues!

    Immediatament vaig als vostres blocs!

    Molt bé, Anna!!! Esperarem la teva recepta amb candeletes!

    Fins dijous a totes tres!

    ResponElimina
  33. Hola Enric i Gloria!!!!
    Be en lo posible que pugui i penso participar.
    Jo tinc la versió en catalái en castella.
    El vai follejarduran anys i panys i la segui quan sortia per la televisió fins que va caure malalta i ens va deixar.
    Es del primers llibres que tinc de cuina a part del SABORES, que la meva mare en va posar junt amb totes les coses quan en varem casar.
    En sembla una gran idea quand tingui la recepta feta en pasare per aqui i ho fare saber.
    Un saludo.

    ResponElimina
  34. Boston: ¿Com que, si t'és possible, hi participaràs?... Hi has de participar!!! Una cuinera de la teva talla donarà encara més prestigi a aquest meme. Tots esperem una recepta de la Seguí feta per tu!

    No saps la il·lusió que m'ha fet saber que la teva mare et va comprar, quan et vas casar, el llibre "Sabores", de la Victòria Serra, ja que la meva mare li va regalar també a la meva dona poc abans de casar-nos. Jo, en aquella època, no sabia fer un ou ferrat, i va ser més endavant que em vaig aficionar a la cuina... Doncs bé, la primera recepta que vaig fer, la vaig treure de "Sabores"!!!

    Tinc moltes ganes de poder-te conèixer dijous!

    ResponElimina
  35. En Francesc, del bloc "A la taula i al llit..." ha penjat la recepta del pastís de ceba.

    http://alataula.blogspot.com/2008/06/espai-en-construcci_18.html

    Gràcies, Francesc!

    ResponElimina
  36. Hola, jo també he panjat la meva recepta, el Pastís polka
    L'enllaç és http://cuinarperferfelic.blogspot.com/2008/06/pasts-polka.html
    Una abraçada
    Ester

    ResponElimina
  37. Fantàstic, Ester! A veure si això torna a animar-se després de tantes festes. Passo immediatament pel teu bloc.

    ResponElimina
  38. Hola Enric.
    Ja he fet els deures.
    He publicat avui la recepta de Conill a la llimona.
    Deixo el link del post.
    http://boston1955-cocina.blogspot.com/2008/06/conejo-al-limon-montserrat-segu-de.html
    M'ha agradat molt poder participar.
    Un saludo.
    Tere.

    ResponElimina
  39. Magnífic, Boston! Ara mateix hi poso l'enllaç, i vinc immediatament cap al teu bloc a veure'l!

    ResponElimina
  40. He llegado a éste blog a través de la cuina de casa, donde he visto el libro de la Montserrat Seguí y la iniciativa del MEME, cosa que me ha llegado al alma, tengo el libro desde que me casé, la conocí a ella,a sus hermanas y hermano, a sus padres, y más miembros de la familia.Si me permitís participar, lo haré con el PASTEL DE COCO, un clásico en mi casa y que ya lo tengo colgado en mi blog desde el mes de noviembre, así como los FIDEOS A LA CAZUELA, otro clásico, que ya he visto algún blog que participa con ella.Mi enhorabuena por ésta iniciativa.
    Mª Jesús

    ResponElimina
  41. Perdón.... mi blog es saboresdulces.blogspot.com

    Mª Jesús

    ResponElimina
  42. Mª Jesús: No saps com celebro que t’hagi il·lusionat tant la iniciativa d’aquest MEME, i a tots ens fa molt feliç la teva participació, ja que, pel que expliques, vas tenir la sort de conèixer la Montserrat Seguí en persona, pel que el teu homenatge envers ella és em sembla molt emotiu.

    Et voldria demanar, per favor, si em pots enviar la teva adreça d'e-mail al meu:

    enricbaye@gmail.com

    ja que en el cas que es decidís fer en format PDF el resultat d’aquest MEME, crec que seria una bona idea fer-hi una introducció, i de ben segur que tu tens tota una sèrie de dades d’aquesta magnífica cuinera i professora que m’hi podrien ajudar.

    Moltes gràcies, i una abraçada.

    ResponElimina
  43. Ya he puesto la receta de PASTEL-FLAN DE COCO de la Montserrat Seguí la dirección es

    www.saboresdulces.blogspot.com

    un beso

    Mª Jesús

    ResponElimina
  44. Mª Jesús: MOLTÍSSIMES gracies per la celeritat amb què m'has enviat el correu! Ja et contestaré ben aviat, però amb més temps.

    Veig que has posat en un post nou la teva recepta que ja havies publicat pel novembre, i que és on et vaig enviar un comentari, pel que ara mateix rectifico l'enllaç i copio el text del comentari en aquest post nou.

    ResponElimina
  45. Enric,

    Aquesta es la meva contribució al Meme, em va semblar una molt bona idea i espero que la recepta us agradi
    Aquest es l'enllaç

    http://xaro-cuinetes.blogspot.com/2008/06/rap-allagostat.html

    Un petó

    Xaro

    ResponElimina
  46. Hola, he sabut d'aquest meme per mitjans del bloc de la Delfica. M'ha fet molta il.lusió perquè el llibre de la Montserrat Seguí ha estat de sempre la meva guia quan volia cuinar alguna cosa diferent. Jo vaig fer un cicle de receptes de cuina al meu blog: maralicomenta.blogspot.com
    més que res de la cuina del dia a dia, res sofisticat, però va ser sobre-tot pels joves d'avui que entre unes coses i altres no ha pogut aprendre un mínim de cuina per menjar cada dia sense haver de recorrer als pre-cuinats i la cuina escombraries.
    Si no us fa res m'apunto al meme i triaré una recepta del llibre i us l'enviaré.
    Alícia

    ResponElimina
  47. Xaro:

    Ja està fet l'enllaç! Moltíssimes gràcies per la teva participació.

    Marali: El meme està obert a tothom, només faltaria! Esperem, impacients, la teva col·laboració.

    A veure si "dónes un toc" a la Dèlfica perquè també hi participi! :))

    ResponElimina
  48. Enric, m'apunto...no ho havia fet encara perquè no tenia el llibre. Però ara ja ho tinc a casa...i lo que em costa es decidir quina vull fer. Ja t'avisaré quan la tingui penjada.

    Núria

    ResponElimina
  49. Tots esperem amb candeletes que ens diguis que ja has penjat al teu bloc la recepta, Núria!

    ResponElimina
  50. Enric!!! Ja he fet la meva segona aportació al MEME....i no descarto una tercera...jejeje!!!
    Us deixo l'enllaç: http://elcullerotfestuc.blogspot.com/2008_07_01_archive.html#1164691654476631155

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  51. Evaaaaa! Ets una "crack"!!! Ja t'he posat l'enllaç al "post" i vinc immediatament al teu bloc. Ets un sol!

    ResponElimina
  52. Enric!!!
    Ahir vam penjar una recepta pel meme, desitgem que t'agradi, segurament participarem una vegade més!

    ResponElimina
  53. Parella:

    Magnífic!!! Vaig a veure quina meravella ens heu preparat, i us posaré l'enllaç.

    ResponElimina
  54. Enric, que gairebé no arribo a temps! M'ha costat molt triar la recepta... n'hi ha tantes i tan bones! He disfrutat moltíssim triant i preparant la recepta de la Montserrat Seguí, sobretot perque d'ella encara no havia fet cap recepta de postres...

    La recepta:

    Espill de Pinya

    ResponElimina
  55. Gemma:

    Com que al comentari l'enllaç ja ve en forma de "link", no he pogut resistir la temptació d'anar al teu bloc abans d'escriure-t'hi un comentari.

    De moment, aquí callo perquè no em titllis d'exagerat ;)

    Gràcies per la teva col·laboració.

    ResponElimina
  56. Enric!! Per fi m'he decidit per una recepta...però no descarto fer un altre..jeje.
    Et deixo el link del Pastís de praliné....
    http://cocinartesnur.blogspot.com/2008/07/pastel-de-pralin.html

    Petonets

    ResponElimina
  57. Bé, Núria!!! Poso immediatament al post el teu enllaç i vinc a veure la recepta al teu bloc. N'esperem una altra i tantes com vulguis, eh? :))

    ResponElimina
  58. Gràcies Enric,avui cre que faré un altre de gelat. Ja us explicaré...

    ResponElimina
  59. Hola, os leo desde hace un tiempo y aunque me ha costado, al final me he decidido. Os envío mi receta del Brazo de Gitano (tenia que ser algo muy fácil para empezar…) para el MEME, es el primer post de mi primer blog…

    http://delahabanahavenidounbarcocargadode.blogspot.com/2008/07/meme-cuinar-es-senzill.html

    ResponElimina
  60. Tot un honor, Manduca, que el primer "post" del teu bloc sigui una recepta per aquest meme, i pots ben creure'm que la decisió de crear un bloc teu t'omplirà de moltes satisfaccions.

    Molt benvinguda!

    ResponElimina
  61. Enric,

    T'envio l'enllaç d'una altra recepta de la Montserrat Seguí, per al MEME:

    http://elcafedenit.blogspot.com/2008/07/calamars-amb-salsa.html

    Fins aviat

    ResponElimina
  62. Enric, una altre recepta bonísima de la Montserrat Seguí..
    http://cocinartesnur.blogspot.com/2008/07/helado-de-chocolate-cocinar-es-fcil.html

    ResponElimina
  63. Glòria:

    Veig que no pareu, eh?... Viatget al País Basc, classe amb en David Lienas, i nova recepta pel meme! D'això se'n diu treure-li temps al temps, sí, senyors! :))

    Núria:

    M'imagino, perquè encara no l'he vist (m'encanta el suspens de temps abans d'anar a veure als vostres blocs les receptes que aneu enviant després de posar-vos l'enllaç), que pels adjectius que utilitzes en el teu comentari aquest gelat de xocolata serà per llepar-se els bigotis.

    ResponElimina
  64. Enric, com no tinc bloc t'he enviat un e-mail amb la meva aportació al Meme Cuina és senzill, és el Tronc de patates amb espinacs.

    Petonets,
    Eva

    ResponElimina
  65. Enric, per mi estava bonísssim, perque m'agrada molt la xocolata. I amb aquesta recepta...queda molt, molt gustosa...

    ResponElimina
  66. Pebbles: Moltes gràcies! Aquest cap de setmana es publicarà junt amb altres que també han arribat.

    ResponElimina
  67. Buenu Buenu...aqui teniu la meva 3ra aportació!!! jajaja!!! Com que el plaç s'ha ampliat... ;)
    Petunets,
    Eva.
    http://elcullerotfestuc.blogspot.com/2008_07_01_archive.html#5585354346075503412

    ResponElimina
  68. Eva: Tu tan treballadora i jo tan gandulot. :)) Disculpa que hagi trigat tant a posar-te l'enllaç, però he tingut un "capde" fatal. Ara mateix vaig a veure què has preparat.

    ResponElimina
  69. Per problemes que no vénen al cas he hagut de deixar una mica a banda el bloc, i us en demano disculpes.

    En Ramon, en Josep Bayé i l’Eva Urbano ens han fet arribar les seves receptes, les quals i tal i com ha quedat reflectit a l’actualització del “post”, han estat publicades al bloc creat a tal efecte pels amics Josep i Glòria d’”El Café de Nit”, als quals agraeixo infinitament el seu ajut.

    ResponElimina
  70. Envio la meva primera aportació a aquest meme amb una recepta que va molt bé per a aquests mesos de calor. El rap a la pompadon

    ResponElimina
  71. L'Eva Urbano i en Josep Bayé ens han enviat dues noves receptes que trobareu publicades al Bloc dels sense bloc

    ResponElimina
  72. Segona i tercera participació en el MEME
    Aquest cap de setmana m'he animat, tenia ganes de tastar noves receptes, i n'he triat dues de la Montserrat Seguí, per anar fent pila per aquest MEME
    Una és l'Empedrat
    http://cuinarperferfelic.blogspot.com/2008/07/lempedrat.html
    L'altra són unes gambes saltades amb salsa
    http://cuinarperferfelic.blogspot.com/2008/07/gambes-saltades-amb-salsa.html
    Moltes gràcies Enric
    Ester

    ResponElimina
  73. Ester: Em sembla una magnífica idea això de provar noves receptes. Tots t'agraïm la teva... millor dit: les teves! aportacions.

    ResponElimina
  74. En Josep Bayé, imparable, ens ha enviat dues receptes més que trobareu al Bloc dels sense bloc.

    ResponElimina
  75. Hola Enric,
    aqui tens la meva segona participació al Meme..

    http://xaro-cuinetes.blogspot.com/2008/07/cua-de-llu-farcida.html

    Espero que us agradi

    ResponElimina
  76. Moltes gràcies, Xaro!!! Ara mateix vaig a veure-la i et poso a l'enllaç.

    ResponElimina
  77. En Josep Bayé ens ha enviat una nova recepta que trobareu al Bloc dels sense bloc. Al post hi trobareu el nou enllaç.

    ResponElimina
  78. I una altra recepta d'en Josep Bayé, que trobareu al Bloc dels sense bloc.

    ResponElimina
  79. He penjat la meva segona aportació al meme "Cuinar és senzill".

    ResponElimina
  80. Enric,

    Aquest és l'enllaç de la meva nova participació en el MEME.

    http://elcafedenit.blogspot.com/2008/07/amanida-destaci.html

    Una abraçada

    ResponElimina
  81. Glòria: Faig l'enllaç i corro a veure què ens has preparat al teu bloc.

    ResponElimina
  82. He enviat una nova recepta pel meme dedicat a la Montserrat Seguí.

    ResponElimina
  83. Enric!! Crec que és la meva última aportació, perque no crec que tingui temps de fer cap altre...a més estic una mica vaga per aixó de cuinar...
    Et deixo el link de la recepta:
    http://cocinartesnur.blogspot.com/2008/07/biscuit-de-almendra-con-pralin-de.html
    A més aquesta està adaptado al mètode Montignac...jeje

    PEtons
    Núria

    ResponElimina
  84. Molt rebé, Núria. Ara mateix col·loco l'enllaç i et vinc a veure.

    ResponElimina
  85. Enric, he fet una altre recepta...però de moment no tinc foto, suposo que la tindré demà. Ara intentaré possar la recepta.
    Es un altre postre...prometo que cuino altres cosses..però com que tinc la mania de començar els llibres (que no siguin de lectura) pel final...pues he començat pels postres...cuela??!!!

    ResponElimina
  86. Enric, et deixo l'enllaç però fins demà no n'hi haura de foto, perquè la crema ha d'espessar una mica...

    http://cocinartesnur.blogspot.com/2008/07/copa-ninon.html


    Núria

    ResponElimina
  87. Snur: I tant que "cuela", dona!... Només faltaria. Això és la "Samfina d'Arts" i no pas el "ministerio d'hassienda", que si et passes només que sigui un dia per fer la declaració ja t'endinyen un multa.

    I, tranquila! Fes la fotografia sense presses, per favor.

    Ah! I moltes gràcies per la teva il·lusionada col·laboració"!

    Una abraçada, Núria!

    ResponElimina
  88. Enric, i tu sempre tan amable!!
    Espero que demà al tornar de la feina, em trobi el postre encara a la nevera....jajaja

    I faré les fotos amb calma, que demà a les 6 toquen diana...

    ResponElimina
  89. Enric

    Al bloc dels sense bloc hem publicat una nova recepta de la Maria per al MEME.

    L'adreça és:

    http://blocsensebloc.blogspot.com/2008/07/fricand.html

    ResponElimina
  90. L'Anna Moreno ens ha enviat una nova recepta pel meme, que acabem de publicar al "Bloc dels sense bloc".

    ResponElimina
  91. La Maria i l'Anna Moreno ja tenen al "post" l'enllaç corresponent a les receptes que ens han enviat i que hem publicat al Bloc dels sense bloc. Dues magnífiques aportacions. Moltíssimes gràcies a totes dues!

    ResponElimina
  92. Al "post" trobareu l'enllaç (el número IV) de la nova recepta que La Núria, de CocinArte, ja té penjada al seu bloc.

    ResponElimina
  93. Si voleu, ja que no he participat activament del Meme, us puc donar un cop de mà muntant el pdf!

    Aquí teniu el meu correu:

    sarid80(arroba)gmail.com

    ResponElimina
  94. Sara:

    Disculpa que hagi trigat tant a contestar el teu generós oferiment, que no dubtis tindré en compte. Moltíssimes gràcies, i espero poder endegar-ho ben aviat, pderò aquests dies m'és impossible.

    Una abraçada.

    ResponElimina

Gràcies!
L'equip de Samfaina d'Arts

Visitants

dies online
entrades
comentaris

L'arxiu del blog

back to top